LGBTIQ Foundation Stichting Safehouses Melina LameéLiefde overwint alles / Love conquers all

Melina Lameé

Melina Lameé is een zangeres die al sinds de jaren 70 optreed. En ze is de Founder of de stichting.

Melina Lameé heeft zich het lot aangetrokken van de LHBTIQ gemeenschap en die van  verstoten kinderen en wil hier zich voor in zetten

Wanneer u Melina boekt gaat ook haar gage naar de stichting, dus treed zij belangeloos op.

Melina zingt in verschillende talen, o.a. in het Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Engels, Portugees, Jiddisch, Hebreeuws, Arabisch, Grieks.

Haar repertoire is erg breed en zingt: Pop, Oldies, Country, Gospel, Lovesongs, Ballads, Ranchera, Jazz, Mariachi, Salsa, Merengue, Disco, Soul, Oriëntal, Blues en Levensmuziek.

Haar repertoire beslaat songs vanaf de jaren 20 tot heden.

De meeste songs die zij zingt zijn covers, maar haar laatste eigen song die uitgebracht is in 2018 is met titel: Het huisje aan het Meer.

Winnaar van de publieksprijs: 't Zwolsch Duimpje 2020, voor onze belangeloze inzet voor de LHBTIQ Gemeenschap.

Winner of the public award: 't Zwolsch Duimpje 2020, for our selfless commitment to the LGBTIQ Community.

Rekeningnr:/Banknumber:

NL70INGB0007573878

ANBI status sinds 28 februari 2019

Doneer nu! - Donate Now!
Doneer - Donate via PayPal!

Help ons helpen: wilt u ons ondersteunen in het realiseren van Safehouses voor de LHBTIQ gemeenschap? Wij zijn voor ons werk afhankelijk van giften en donaties.

Of help onze Stichting door de crowdfunding projecten hieronder te steunen met een bijdrage.

GoFundMe
Help Racha!!!