Stichting Safehouses Melina Lameé
Liefde overwint alles / Love conquers all

Melina Lameé

Melina Lameé is een zangeres die al sinds de jaren 70 optreed. En ze is de Founder of de stichting.

Melina Lameé heeft zich het lot aangetrokken van de LHBTIQ gemeenschap en die van  verstoten kinderen en wil hier zich voor in zetten

Wanneer u Melina boekt gaat ook haar gage naar de stichting, dus treed zij belangeloos op.

Melina zingt in verschillende talen, o.a in het Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Engels, Portugees, Jiddisch, Hebreeuws, Arabisch, Grieks.

Haar repertoire is erg breed en zingt: Pop, Oldies, Country, Gospel, Lovesongs, Ballads, Ranchera, Jazz, Mariachi, Salsa, Merengue, Disco, Soul, Oriëntal, Blues en Levensmuziek.

Haar repertoire beslaat songs vanaf de jaren '20 tot heden.

De meeste songs die zij zingt zijn covers, maar haar laatste eigen song die uitgebracht is in 2018 is met titel: Het huisje aan het Meer.

Rekeningnr:/Banknumber:

NL70INGB000757.38.78

ANBI status sinds 28 februari 2019

De bovenstaande Donatie-button is tijdelijk buiten gebruik, wegens onderhoud: wij verzoeken u om donaties over te maken via de reguliere bankoverschrijving.

Of help onze Stichting door de crowdfunding projecten hieronder te steunen met een bijdrage.

Het Smoelenboek

Instagram feed:

Stichting Safehouses Melina Lamee
Stichting Safehouses Melina Lamee @MelinaLamee Help us: raise money through crowdfunding to realize safehouses for LGBTIQ victims, who have experience of violence… t.co/Ai908POME2 Reageer Retweet Favoriet 28 Mar

E-mailen
Bellen